Taxi, du-mă acasă după #degustare

Taxi, du-mă acasă după #degustare

Pe 19 octombrie 2016, intr-o miercuri seara, am organizat o degustare cu Saac Rozé si Incantation la Mon Paris Restaurant & Lounge, o locație cochetă, in centru, pe Eminescu.

Deschis doar de câteva luni, restaurantul acesta cu iz frantuzesc a găzduit deja câteva evenimente publice, in cadrul cărora ne-au placut un spectacol de cabaret, un concert acustic cu Vizi Imre, o petrecere de firmă la care au cântat Zum si Proconsul și au participat o mulțime de vedete.

Asa că miercuri seara ne-am adunat cu mic, cu mare, obosiți după o zi de muncă si zgribuliți de frigul de afară, să mai povestim despre viețile noastre la unul, două, trei pahare de vin, alături de invitații noștri și de clienții restaurantului. Venind din domenii diferite (medicină, cosmetică, film, comerț, presă) ne-am trezit vorbind unii cu alți si unii peste alții, semn că vinul bun și-a facut repede efectul.

Seara a fost perfectă. Pe langă cele două vinuri, Saac Rozé si Incantation, am avut și un meniu gustos, cu brânzeturi, fructe de mare, antricot de vită argentiniană cu sparanghel grill si sos de gutui și, la final, soufflé de ciocolată cu inghețată de vanilie.

Muzica live cu iz frantuzesc a alternat plăcut cu vorbele frumoase despre vinul nostru, povestite de somelierul Bogdan Marian Florian. Seara s-a incheiat cu numeroase comenzi la taxi si la Uber, asa cum ii stă bine oricărei degustări de vin Urlati.