Lansăm un nou produs: Pelinul de Urlaţi

Lansăm un nou produs: Pelinul de Urlaţi

Am întâmpinat anul 2017 înfriguraţi şi înzăpeziţi, dar plini de gânduri mari. Ne-am plănuit să ne bucurăm mai mult de viaţă anul ăsta, aşa că vom fi prezenţi la mai multe evenimente decât în anii precedenţi, iar vinurile noastre le veţi găsi în mult mai multe locuri decât până acum.

Ba, mai mult, îl vom trage mai des de limbă pe oenologul nostru, Claudiu Porumb, care cu greu dă din casă înainte de a fi gata vreun vin. De exemplu, pentru că ne pregătim să lansăm în curând un Pelin nou, în toate cele 3 sortimente (alb, rozé şi roşu), l-am rugat să ne zică o poveste despre produsul cel nou, pe care îl aşteptăm cu atâta nerăbdare. Nu am prea am avut succes, însă promitem să revenim, pe viitor, cu poveşti mai generoase şi mai savuroase.

Deocamdată vă spunem doar că noul Pelin conţine un mix de ierburi şi fructe din floră spontană, care dă savoare cupajelor bine alese şi mai ştim că Pelinul rozé este frizzante şi că abia aşteptăm să fie senzaţia verii!

Prin tradiţie, Pelinul de Urlaţi este cel mai cunoscut produs de acest tip din ţară noastră, iar calitatea vinului din zona Urlaţi Dealu Mare este recunoscută din cele mai vechi timpuri.

Vă ţinem la curent cu apariţia noului Pelin în restaurante şi vă aşteptăm să îl degustăm împreună, la evenimentele noastre!