Degustare cu pictură și cântare @Palatul Mogosoaia

Degustare cu pictură și cântare @Palatul Mogosoaia

 

Pe 9 octombrie, in atmosfera istorică a Palatului Mogoșoaia, ne-am facut apariția pe la ora 5 după-amiaza, cu brațele incărcate de pahare, baxuri de vin și materiale de prezentare Urlați Dealu Mare. Echipa celor 5 domni prezentabili de la Asociația Alături de Tineri ne aștepta in capul scărilor, pe care cândva călca, impetuos, Boier Bibescu. Toți erau cu zîmbetul pe buze și foarte săritori să ne ajute la urcat vinul in foaier. Am făcut prezentările și au năpadit pe noi cu întrebări – ce fel de vin le-am adus, din ce an, ce soiuri, unde amplăsam colțul de degustare. Ne-a plăcut curiozitatea lor sinceră. După ce le-am răspuns și am făcut planuri de descindere împreună la Crama Urlați, în una din urmatoarele săptamani, ne-am instalat, cu ajutorul fetelor de la HTag PR, roll-up-urile și paharele. Ele au fost mai atente la vizibilitatea siglei, la colțul de fotografii, la informațiile pe care incercau sa și le întipărească in minte, in caz că cineva le va întreba ceva despre vreunul dintre vinurile pe care le-am adus la eveniment spre degustare.

domeniile urlati mogosoaia

Ne-au plăcut oamenii care au venit la expoziție. In primul rând că toți erau relaxati. Apoi, că au venit însoțiți de prieteni, familie, câțiva dintre ei veniseră cu părinții sa petreacă împreună o duminică admirând tablourile pline de culoare ale pictorului german Marcel Thiele, alții veniseră la invițatia trupei Zum, să le asculte concertul și să ii revadă. Vreo 5-6 bloggeri, grupați intr-un colț pe terasă, au luat la studiat etichetele și textele de pe sticlele de Rozé, Incantation si Paganus.

In concluzie, într-o duminică insorită, am împletit frumos, într-un cadru istoric, emoțiile unei muzici inovatoare oferite de Zum, cu arta contemporană a lui Marcel Thiele și cu vinurile bune de la Domeniile Urlați Dealu Mare.

 

Ne-a placut la Mogoșoaia!